Allmänt, Familjeliv, Jobb & Nöje familj, fredag, mysa

Fredagen den 13de i Pandemitider?

Dagen har varit fyllt till bredden med saker att göra. Tur jag har en make som stöttar mig med allt.
Hann inte helt färdigt på veckans planerade studiemål vilket stör mig riktigt. Men kanske jag får en stund över i helgen? Eller ja.. en stund över - med energi.
Kanske, kanske inte.. 
Men har hunnit med knäskyddsskapande till julshowen, och fixande av ett kostymer till. Nu är det "bara" två tomtenissekläder som ska sys med. Tyget ligger och väntar på kontoret men har inte haft tid. Blir troligtvis inte förrens på torsdag. Man är inte mer än människa.
Även beställt en himla massa handsprit, även det till föreställningarna.
Har även hunnit baka, och bli frustrerad över att det är så svårt att färga saker rött. Fick ett helt kök med rosa innehåll. Bara erkänna sig besegrad och acceptera läget...

Men viktigaste av allt har ändå varit att ut har fått busa rundor med min älskade Valentino, att hämta han på förskolan efter en hel dag är något av det bästa på hela dagen! (Dock inte lika roligt om han inte är inställd på att gå hem utan skriker hela vägen ut)
Familjemys är det finare och viktigaste för mig, alltid ❤️

(null)

Men det är ändå skönt, när man får en liten stund för sig själv. Där man kan läsa sin bok i lugn och ro (eller se Netflix-serie) och äta en liten bulle man inte kunde motstå i affären 😋 Det är ett skönt sätt att avsluta en fredag tycker jag.
Att jag sedan fastnade framför tvn och inte kommer i säng i tid, det är ju en helt annan historia...