Familjeliv familjemiddag, hund, höstmössa

Familjevanor

(null)

(null)

Vi har nu bestämt oss för att börja äta middagar vid matbordet i köket. Vi har annars varit bekväma med att sitta framför soffan och äta och Tino har suttit i sin stol. Men nu vill vi börja sitta som en familj. Dels för tinos skull men även för oss. Det är en mysig stund att sitta och äta ihop utan tvn framför sig ❤️ så det här blir nog bra!

(null)

Idag blev även den här mamman glad för det var tillräckligt kallt för att Tino skulle ha mössa på sig och hans underbart söta blå mössa med öron passar fortfarande! Han är så jädra bedårande i den 😍😍

(null)

Idag har även projekt "göra av med pengar" nummer 1 gjorts 😂 Willy åkte till vetrinären och fixat sina tänder. Så skönt för honom att kunna äta bra och inte ha ont och även då bra andedräkt igen! Har varit en trött hund idag men det är helt förståligt. Så vila idag men imorgon blir det långpromenad ❤️#1 - - mija:

Det gör ni rätt i . Så länge barnen bodde hemma så satt vi alltid och åt middag tillsammans i köket. Det var mysigt att sitta allihop och prata om allt möjligt.

Svar: Ja det känns som att det kan bli en mysig rutin som en familj ❤️
Sandra Kaun