Form & Hälsa depåer, järnbrist, järninfusion

Järninfusion igen

(null)

Idag var jag tillbaka för en ny järninfusion. Effekten av den förra varade inte så länge så nu blev det en ny runda, dessutom en större mängd än sist.

Den här gången var det iallafall en mer normal infusion då jag var klar på prick en timme! Så lättad.
Förra gången så var det en sköterska som var så mesig med att ställa in droppet så det tog tre (!) timmar att bli klar. Så jädra drygt. Men idag var det en annan sköterska och det gick så mycket bättre.
Inte helt oväntat så har jag drabbats av supertrötthet och huvudvärk nu men det går nog även snart igen.
Jag håller mest tummarna för att jag slipper den jobbiga bieffekten jag fick förra gången som var en konstig yrsel som var mer som en "overklighetskänsla" när jag förflyttade ögonen till höger eller vänster lite snabbt typ... kom några dagar efter jag fått infusion och stannade sedan kvar i typ en vecka.. inte jätteroligt, så håll tummarna att jag slipper det denna gången.

Mest håller jag såklart tummarna för att det ska ge mig mer energi igen så jag slipper vara så trött, och bli helt total-utmattad vid mens. 

(null)

Kanske kan det rödaktiga innehållet som går direkt in i mitt blod energi att orka studera och fokusera tillräckligt för att komma vidare.