Allmänt bil, problem, ångest

När livet tar svängar åt ett annat håll

(null)

Imorse lämnade vi in bilen för lagning av okänt fel och sedan service. Hinner nästan inte mer än hem innan verkstaden hör av sig och de har redan hittat fel som skulle kosta oss extremt mycket. För att förklara snabbt - det skulle kosta oss mer att laga än vad bilen var värd.
Så vi hämtade bilen igen. Jag orkade inte. Vi orkade inte, så det var lika bra att bara göra sig av med bilen med en gång istället för att dra ut på det. Så vi åkte till Helsingborg och fick lämnat bort den. Så den är nu inte vårt problem.

Och jag sitter här nu och tänker på hur livet kan förändras så fort. Ena stunden sitter man och drömmer om hus, i nästa måste man göra sig av med familjebilen. Vad hände där? I morse gick jag upp med dagens planer. Nu går jag och lägger mig med en dags krossade planer och oväntade beskymer, så som att på något sätt få tag på en ny bil, det är inte hållbart utan en kombi.. men ja... hur och vad? Det har jag inget svar på och jag vet inte när jag kommer ha det heller. Jag orkar inte..