Form & Hälsa ferritin, hbvärde, trött

Så trött på att vara trött

 
Jag är så otroligt trött på att vara trött.
Jag har ingen energi och det lilla jag har använder jag så bra jag kan på det som måste ha min energi. Allt annat går inte ens på halvfart. Jag har ingen ork för skolan, jag är likssom för trött för att hålla min fokuserad och det gör det så svårt att ta in all ny fakta. Jag halkar efter och kämpar för att hänga med. Jag kan sova många timmar utan att få någon energi. Sol och utomhusvistelse ger inte heller någon energi. Jag får bara tvinga mig själv framåt så gott det går, men nu orkar jag knappt längre. 
Det här är ett resultat av mina dåliga ferritinvärde igen. För så är det. Mitt hb har sjunkit en del igen men depåender är snart körda i botten igen. Så det ska bli ett nytt järndropp. Och en utredning kring mina riktiga blödningar då medicinen inte riktigt ger det resultat som önskats.
Så jag hoppas höra av sjuksköterskan snart som ska ge mig tid. Jag ser inte fram emot att behöva sitta och få droppet i ett tomt kalt ensamt rum, jag ser inte heller fram emot en veckas yrsel (om jag får det igen). Men om det kan ge mig bara en gnutta mer energi för iallafall ett litet tag så är jag tacksam. 
För jag är så trött på att vara trött.