Form & Hälsa covid-19, vaccin

Så trött

(null)

Igår eftermiddag var jag så här nöjd och glad över att ha fått tagit min andra spruta. Under natten var jag inte alls så glad över det och inte heller i morse. Jag fick ont i hela kroppen och huvudvärk som gjorde att jag kände mig som jag höll på att krossas. Tjohoo så glad man var då…
Under dagen blev det tack och lov bättre så med smärtstillande kunde jag få lite saker gjort med "enbart" värk i ena armen och normal huvudvärk.
Och nu är jag trött. Så trött. 
Och jag har haft ont, så jag har inte gått mina steg eller tränat alls. Och till det ätit godis. Så nej, inte nöjd och glad alls.

Men jo, jag är glad och nöjd trots alls. För jag är tacksam för det här vaccinet och hoppas vi kan få till en normal framtid snart igen och för det krävs det att vi alla kvalar upp ärmen.
Men förra dosen gav bara värk i vänsterarmen, så det blev liten chock när hela kroppen värkte och huvudet kändes som det skulle krossas. Men nu måste jag hoppa i säng, jag är så trött. Antar att det är både för vaccinationen men även för att jag i några nätter inte fått någon ordentlig sömn av olika anledningar.
Håll tummarna för att det blir en god natts sömn nu !

(null)

Jag låter en bild på Valentino berätta hur trött jag är. Den här bilden tog jag i går när han självmant hämtade sitt täcke & kudde och Bamse för att sedan bädda ner sig i soffan och mysa. Så jävla söt!