Andas julkänsla

(null)

(null)

(null)

Så vi tog oss till Göteborg och checkade in på hotel Gothia Towers. Vi lyxade till det med ett familjerum högt upp för rå om oss själva lite extra. Det gav oss en enormt fin utsikt över Liseberg, vilket Valentino tyckte var så roligt!
Rummet var helt underbart och vi välkomnades med dryck och godis! Valentino fick en present vid incheckning vilket satte tonen för hela hans vistelse. Han var så nöjd!

(null)

(null)

Sedan gick vi rakt över till Liseberg för några väldigt kalla timmar utomhus där vi insöp julkänslan till max! Är så enormt vackert där med alla ljusen, julgranarna, musiken, marknadsstånden och så vidare!

(null)

(null)

(null)

Det var så kallt att Valentino fick hålla sig nerbäddad i sin vagn med åkpåse och filt. Men trots att han inte kunde springa runt och leka så var han så glad och nöjd. Han var frälst i alla ljusen, och när han ville något speciellt så bad han om det (tex mat, kolla karusell och ballong!)

(null)

(null)

Valentino fick sin älskade folieballong och jag och Robin fick köpt lite fina unika julgranskulor och dylikt till granen! ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Liseberg har verkligen lagt ner mycket tid och pengar för att skapa sådan julmagi!

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var där till stängning sedan gick vi tillbaka till hotellet. Då ville Valentino leka lite så det fick han såklart, när hotellet lyxigt nog har fina  stora lekhörnor till barnen!

(null)

(null)

Sedan blev det att mysa ner sig i sängen (ja med ballongen) och titta lite på Ipaden innan man somnade ❤️ Helt magisk dag för oss alla!

(null)

(null)

(null)

(null)

 Den här dagen startade sedan med en underbart god och stor frukostbuffé på våning 29! Kan en dag börja bättre? Tillochmed Valentino var superglad!

Sedan tog vi det lungt innan vi checkade ut vid 11, fick bilen framkörd (!) och sedan satte vi kursen hemåt. Men hade såklart ett planerat besök på gekås inräknat! Var helt rätt dag att åka dit, oj så lite folk där var! Helt otroligt skönt att gå runt när det inte var något folk!
Och valentino var så duktig (med sin ballong som såklart var med in) att han fick lov att välja en leksak. Han valde såklart en stoooor bil, med ett släp som hade en bil på. 😂 Så stolt och nöjd han var!

Sedan körde vi sista biten hemåt, alla nöjda och glada!

Har varit två helt underbara dagar med min underbara familj. Var så välbehövligt! Och att då insupa så mycket jul har varit helt magiskt. Älskar när vi kan göra sådana här saker ❤️