Familjeliv, Form & Hälsa, Jobb & Nöje flytt, graviditet

Så det händer saker

(null)
[älske valentinos uppgivna trötta pose som han intog när vi handlade i tisdags. Han stod så lääääänge]

Råkade lyfta för tungt när jag handlade på vägen hem idag och har sedan haft så ont hela kvällen (något med graviditetens alla krämpor) vilket varit så surt då jag var så inställd på att baka! Men nixpix, fick bli soffan hela jädra kvällen. Tur det finns julfilm och choklad iallafall! Har fortfarande ont men det är tack och lov bättre!

Mitt i julstöket här hemma så fattade vi ett beslut för några dagar sedan. Vi ska nämligen flytta! Vår lägenhet kommer bli för liten för vår familj rätt snart och ja, det är en hel del här som man knappt orkar stå ut med längre. Så vi har kollat runt och hittade ett fint gammalt sekelskifteshus på landet, precis utanför byn vi bor i, som vi kommer hyra. 
Så siste februari så flyttar vi till hus, och hinner förhoppningsvis bo in oss lite innan vi sedan äntligen får hälsa lillebror välkommen till familjen ❤️
Det känns så roligt att få flytta, och Valentino har så trivts där de två gångerna vi varit där, vilket är roligt att se då han annars är så blyg, men där var det som "hemma".
Så när vi ska packa ner julen, ja då packar vi ner allt och flyttar till större! 
Tänk att nästa år inte bara innehåller bebis, utan även hus! Så spännande!

Men nu ska jag försöka sova. Håll tummarna för en god natt här! Graviditeten står ofta min sömn och i natt var jag oförklarligt vaken i tre timmar bara så där mitt i, för att sedan somna om igen klockan 7. Är lagom roligt….
Tur man har en fin make som tog Tino så jag fick sova ut under förmiddagen istället ❤️

Hoppas alla där ute passar på att njuta av julen, att ni har fått snö, att ni lyckas hålla er friska, att ni får en stund över till att bara slappna av med era nära och kära. 
Glöm inte bort vad som gör julen magisk ❤️