Familjeliv, Jobb & Nöje jul, julafton

Vilken julafton!

(null)

Hos oss börjar julafton med att se vad tomten lämnat i våra julstrumpor. Sedan frukost och sista avsnittet på julkalendern.
Sedan hade jag och Valentino en väldigt lugn dag hemma medans Robin började åka runt och tomta.

(null)

(null)

(null)

Den 24 december firades även med att vi gick in i vecka 24 ❤️ 

(null)

(null)

(null)

Klockan 18 åkte vi till mamma för att god jul med familjen ❤️
Blev ett litet musikquiz med juldrink innan all julmat serverades. 
Sedan lite efter nio så kom äntligen tomten till oss. 
(null)

Valentino som aldrig varit varken rädd eller speciellt spänd på tomten (då han alltid ser Robin klä ut sig till tomte där hemma) men när det knackade på dörren så skrek han förväntat "its santa!!" Och sprang sedan och gömde sig, haha! 
Krävdes lite moraliskt stöd från Leah för att våga sig på att hälsa.

(null)

(null)

(null)

Men sedan blev han så hypad och hjälpte de andra barnen med paketutdelningen i rasande fart. Han var så duktig och glatt tog emot de presenter som var till honom, la dom i en egen hög och fortsatte hjälpa tomten dela ut. För presenterna ska ju inte öppnas förrens tomten gått igen. Så duktig kille!

(null)

(null)

(null)

Trots att vi inte var många i år så tog det ändå sin tid att dela ut alla klappar!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och så mycket fina saker som gavs ❤️ Valentino var så lyrisk över alla sina nya leksaker och tog mer eller mindre över hela golvytan då han skulle testa allt samtidigt! 
Och jag själv fick en massa fina saker från alla, är så kul att se när folk verkligen tänkt ut något personligt som passar just mig ❤️ Även lillebror i magen fick julklapp, måste vara rekord! Var leah som gav en supersöt pyjamas med kanelbullar på, kan ju knappt bli sötare!
Och mamma gav oss barn en shoppingresa till gekås där vi får välja våra julklappar själva, och bo på hotell ❤️ Och att mamma frivilligt åker dit, det för oss är den mest oväntade julklappen någonsin! Helt otroligt! Vilken present! Det kommer bli så fantastiskt roligt ❤️🥰
Och jag fick så mycket fint av alla att jag inte vill försök rada upp de här för att jag kanske glömmer något. Men tack för alla presenter, det var så fint jag blev så glad!

(null)

Sedan spelade vi julklappsspelet och sedan tillbringade vi resten av kvällen/natten till att bara beundra våra nya saker, prata skit och lyssna på Valentino som upptäckt alla instrument han fick av morfar 🙈🙈🙈

Var en helt underbar julafton och vi alla somnade nog direkt när vi la huvudet på kudden!
Tack alla för en magisk jul tillsammans. Tack för god mat, fina presenter, underbara skratt, för närhet och värme. Älskar er alla!
God jul till er ❤️
#1 - - leah:

Så jag har officiellt gett Matheos första julklapp!

Svar: Indeed! ❤️
Sandra Kaun