Familjeliv, Jobb & Nöje födelsedag

Att fira myndighet

(null)

Fredagen tillbringades med att fira min lilla guddotter som tydligen blivit myndig (seriöst vart tid den tiden vägen?) och det gjorde man såklart med ballonger och presenter!

Firade även syster samtidigt och för att hon inte skulle känna sig utanför så fick såklart även hon en ballong, vi hittade den perfekta!

(null)


Och ja - båda gick i temat rosa 😉

(null)

(null)

Vi gick ut och käkade gott! Tack vare att restriktionerna lättat bara dagen innna så kunde vi alla sitta tillsammans på deras uteservering! Så underbart!

(null)

(null)

Sedan gick vi hem till födelsedagsbarnen där de bjöd på kaffe, tårta och lite drinkar. Valentino fick glass och var så nöjd.
Sedan hittade han chipsen och var överlycklig 😂 

(null)

(null)


Blev ett mysigt födelsedagsfirande. Tack ni fina ❤️


Idag har en stor del av dagen varit i en ångestdimma, så mycket planer som går i stöpet, så många drömmar som känns omöjliga, så mycket osäkerhet och så mycket orättvisa. Svårt att hitta något positivt för att försöka förgylla dagen lite. Men sedan åkte vi till mamma för en kväll där med lite god mat och dricka, med musik och spel. För att hålla lite koll på festen som Leah hade med sina kompisar i mammas trädgård. De skötte sig så bra och vi fick en väldigt rolig och avslappnad kväll och Valentino älskade Leahs fest och hängde hellre med det sällskapet och dansade, om han fick bestämma. 😉😉

Så tack för ikväll, jag behövde verkligen det ❤️