Rastlöshet

(null)

Idag spenderade vi hela eftermiddagen ute i mammas trädgård. Valentino levde livet med lekplatsen, studsmattan och vattnet som han fick hantera hur han ville. Att se han lycklig är som näring till min själ.
Vi vuxna satt och drack kaffe och mumsade på lite kaka, och turades om att bua med Valentino när han ibland önskade leksällskap.
Var riktigt härlig eftermiddag och så välbehövligt.

Men för övrigt så känner jag min rastlös. Känner mig fast med jobb och studier. Det händer mycket roligt de kommande veckorna men trots det så gnager något i mig. Inser att det är min längtan efter att resa som skapar en rastlöshet. Jag vill packa väskan, sätta mig på flyget, och åka bort en vecka eller så. Nya miljöer, nya intryck. Längtar just nu efter mitt England, till London för dess stadspuls, för alla ännu outforskade platser.
Förhoppningsvis får vi snart resa igen. Och förhoppningsvis har vi kanske råd att resa nångång med. Fram tills dess får jag försöka vara njuta av de små dagarna. För det kommer mycket roligt, bara nästa vecka kommer två roliga händelser ske på de tre dagarna jag har ledig! Ser fram emot det och håller tummarna att vi har tur med vädret 🤞 

(null)

#1 - - Mamma :

Så fort vi kan så packar vi väskan och åker till England vi har mycket kvar att uppleva där.

Svar: Ja verkligen ❤️ Håller tummarna för att vi ska kunna åka dit i vinter!
Sandra Kaun