Familjeliv, Jobb & Nöje lek, lekplats, lekställningen

Lekplats

(null)

I går så slet B-g, Matte och Robin ute i regn och rusk nästan hela dagen för att få upp lekställningen. Jag led så med dom när de varit ute så länge att det börjar mörkna utan att de var helt klara. Valentino förstod inte riktigt vad som hände men tittade nyfiket på.
Idag vaknade vi upp till en solig (om än blåsig och kall) söndag och vid lunchtid så var lekställningen klar. Såklart rusade vi dit och det var en väldigt överraskad Valentino som gick av bilen och såg lekställningen.

(null)

Och jag kan inte ens beskriva hur glad han var. Han sprang runt och kollade på allt och skulle testa allt. Han var verkligen bara rent och skärt lycklig! ❤️

(null)

Och jag blev SÅ förvånad över att han klarade av att klättra upp på ställningen helt själv! Trodde aldrig han skulle fixa det! Men han bara började klättra och redde sig helt själv 🥰 Stora killen med en stolt mamma!

(null)

Var så roligt att se han så glad. Är helt otroligt att han har så fina morföräldrar som skämmer bort han så (och morbror). Om han visste hur lyckligt lottad han är ❤️Nu vet ni vart ni hittar oss resten av detta året... 😂