Familjeliv, Jobb & Nöje familj, mello, melodifestivalen

Melodifestivalsfinalsfest

Vi har alltid en fast tradition, varje år samlas hela släkten hemma hos Mija och Stefan och ser på mello tillsammans. Det är en sådan inbiten tradition att ingen ens förväntar sig en inbjudan - för vi vet vilket datum SVT sätter ❤️

(null)

(null)

(null)


Men i år ställde pandemin till det, vi är aaaallt för många för att vara tillsammans. Så då får man hitta andra lösningar. Lösningen hette Google Meet!

(null)

(null)

Alla loggade in för lite melloquiz som vanligt innan det var dags för själva melodifestivalen. Älskar hur Mija kan vrida alla ämnen till sina frågor! Klockrena!

Blev blev lite tävling, lite snack och lite strunt innan vi sedan satt och tittade på melodifestivalen på tv, allihopa, fast via kameror i dator/telefoner framför sig. Väldigt annorlunda men jag älskar att vår släkt är så inbitna att se faktiskt vill göra det här.
Är en så otroligt lycklig person som får vara medlem i en så här stor familj som är så jädra knasiga och kärleksfulla, som vill umgås i ur och skur. Älskar att vi har lyxen att låta Valentino växa upp med dom också. 

En groupie hör också till traditionen (något som inte är det lättaste med så många människor, fråga Felicia - hon är fotoansvarig!)
Men de fixade sig så vi fick en, lite alternativ och unik, bild i år med.
Bjuder på årets groupie:

(null)


Tack alla för ikväll! Ta hand om er och hoppas att vi snart kan få kramas igen! 
Och grattis till Andreas som vann årets tippning!