Familjeliv födelsedag

Birthdayboy

(null)

I går väckte vi lilleman klockan åtta enligt födelsedagstradition med presenter. Valentino äter inte tårta så det blev istället färsk frukt och choklad som alternativ och så ballonger och presenter. Så fort han såg sina ballonger så blev han överlycklig!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Av oss fick han ett batteridrivet brio-lok, spindelmannenstrumpor, bamse målarbok och tuschpennor. Presenter som föll han helt i smaken och resten av morgonen spenderades med att leka med allt nytt innan det var dags för förskolan.

(null)

(null)

(null)

Efter förskolan så kom fadder Felicia tillsammans med Collin och det blev en härlig stund full med bus för killarna!

(null)

(null)

 
Sedan till kvällen kommer mormor, morfar, morbror, moster, kusinerna och mostermormor Pia och Valentino var lyrisk över alla som kom med presenter! Han var på topp resten av kvällen kan man säga!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Blev en så mysig kväll med god mat och härliga snack. Och Valentino var så glad för alla sina presenter! Han tillbringade hela kvällen med att leka med dom tillsammans med alla gästerna. Tror inte kan kunnat hinna en lyckligare treåring där och då ❤️
Tack alla ni som firat lilleman, både ni som firat 40 mil bort och ni som tillbringat dagen här, Valentino är så lyckligt lottad som har så många som älskar honom och som finns i hans liv. Tack ❤️


Grattis på din födelsedag min älskade son. Jag hoppas du fick en magisk dag och hoppas ditt år som treåring kommer bli fantastiskt roligt att vi kommer få göra många härliga upptäckter tillsammans! Jag älskar dig mer än livet!