Form & Hälsa inskrivning, kejsarsnitt

Ändrade planer

(null)

Haft tvåsuperjobbiga nätter då magen gjort det helt omöjligt att sova. Men har ändå varit uthärdligt då man är inne i sluttampen.
Idag var vi iväg på sjukhuset för inskrivning inför morgondagen planerade kejsarsnittet. Första som händer är att vi får veta att vi blivit flyttade så vi kommer få vänta längre på vårt snitt. Tror det är tungt för alla höggravida kvinnor att höra, och för en högkänslig människa är det ännu värre. Var tunga nyheter att få slängt på sig. Men förvånande nog så var personalen på sjukhuset superfina och tog verkligen in att det var en jobbig nyhet. De gav mig tid att bara andas och få landa i det. Jag behövde inte känna mig löjlig eller försöka ljuga. Det var otroligt skönt. Underbart mottagande vilket gjorde att det kändes bättre efter en stund.
Fick gjort alla prover (mitt blodvärde har äntligen kommit upp på normala 105, vilket kändes otroligt skönt!) och vi fick hälsar på lillebror genom ett ultraljud vilket också var mysigt ❤️ Denna gången var han definitivt mer aktiv än sist jag såg han! Och läkaren sa att allt såg fint ut, moderkakan låg perfekt och bebis verkar helt redo för att få komma ut iallafall, även om han nu måste vänta lite längre än vi alla tänkt.
Var sedan ett besök hos narkosläkaren med innan vi sedan kunde lämna förlossningen för denna gången. Nästa gång tänker jag minsann åka hem med bebis utanför magen, för nu orkar denna kroppen inte mer!
Så allt är iallafall redo nu, och min kropp verkar vara fysiskt och psykiskt redo och i bra skick för den operationen som ett kejsarsnitt faktiskt är. Vilket ju är enormt skönt! 
Nu längtar vi bara efter lillebror.

Tills dess så är det vila, för min kropp orkar inget annat ungefär. Värker överallt! 
Men kanske jag faktiskt hinner göra färdigt den där skoluppgiften som jag först tänkt vara klar med innan kejsarsnitt men sedan inte orkade. Kanske var ett tecken att faktiskt göra klart den 😛