Familjeliv, Form & Hälsa krasha, utedag

Hembygdsparken

(null)

Igår kom solen fram igen. Så vi valde att åka till till hembygdsparken. Mattheo hade tid på BVC på eftermiddagen så vi skulle ändå in till stan. Så varför inte göra det till en liten utflykt tänkte vi?
Blev premiär för syskondelen i vagnen, kändes stort att köra runt båda pojkarna i vagnen ❤️❤️ Valentino satt så stolt brevid sin lillebror!

(null)

(null)

(null)

Sötaste djuren i parken hade visst fått ungar, vilket var mysigt att få se. Tycker killingar är så enormt söta!

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen fick Valentino leva rövare på lekplatsen! Så nöjd!
Han gjorde även sitt livs första åk på linbanan. Han tyckte det var lite läskigt men samtidigt roligt, så lite blandade känslor där 😂 

Var mysigt med några timmar ute i solen.
Sedan en runda till BVC, Mattheo har nu officiellt gått om sin födelsevikt, två veckor gammal. Så han växer och mår gott ❤️ Lustigast med besöket var väl egentligen att Valentino hade väldigt roligt där och ville inte gå hem (han hatar annars alls som har med sjukhusmiljön att göra) Så det var lite spännande.

Senare på kvällen som kraschade jag. Gissar att det var hormonerna tillsammans med min trötthet som låg till grund. Men jag bara kraschade. La mig på soffan och orkade inte ens byta kanal. 
Fick bli ångestmedicin och stor dos av ompysslande från min makes sida för att reda upp kvällen. Gud så tacksam jag är över att ha honom. Undrar vad jag gjort för att förtjäna en sådant fin man som honom ❤️

Idag är det sol. Jag har fått sova en hel natt. Något känns fortfarande off men jag tänker försöker göra den här dagen så bra som jag kan. Ta en dusch, ut i skogen med familjen, titta på htg, sitta med inbjudningarna, äta god mat och titta på masked Singer.
Så kanske det kan bli en bra dag om vi har tur. Jag har åtminstone världens finaste familj brevid brevid mig ❤️❤️