Familjeliv familj, lillebror

Sista veckan

(null)

Idag gick vi in i vecka 39 och det kommer vara vår sista vecka! Helt galet att veta ❤️ 38 fullgångna veckor är gjorda och i nästa vecka blir det vräkning av lillebror! Vi är så taggade!

(null)

Eftersom det är sista veckan så passade vi på att ta några sista magbilder till bebisboken. Jag vill likssom att lillebror ska få ha någorlunda samma form av bilder och information i sin bebisbok som Valentino, men det har varit så tråkigt väder och jag har haft dåligt med energi så det har inte riktigt blivit av. Men nu fick vi (lite enkelt förvisso) fixat lite bilder till boken ❤️

(null)

Det stora busfröet kom gärna också med på lite bilder. Inget konstigt där, han är extremt fotogenisk och gör sig så bra på bild, inte något han ärvt av sin mamma kan man säga!

(null)

(null)

Min lilla kille som snart kommer vara min stora kille! Kan knappt fatta att han faktiskt snart kommer bli storebror! I tre och ett halvt år så har han varit vårt allt. Enda barnet. Den som fått allt fokus. 
Jag hoppas han kommer se syskonskapet som något fint och positivt, att han blir stolt över att vara storebror och inte känner sig ledsen över att behöva dela folks uppmärksamhet. Jag hoppas han vet att han alltid kommer vara älskad. Att han aldrig tvivlar på min kärlek. Vår kärlek.
För han är vårt allt. Även om det kommer en till som också kommer bli vårt allt. De kommer vara det tillsammans. Och jag hoppas de båda kommer veta det. Och jag hoppas de kommer utforma ett syskonband som ingen någonsin kommer kunna bryta ❤️

(null)

(null)

(null)

Alltså kan ni fatta - snart blir vi fyra ❤️