Form & Hälsa barnmorska, blodsocker, glykosbelastning

Alltid

(null)

Idag stod sockerbelastningstest två på schemat. Första valde jag att göra hemma men de var väldigt gnälliga och ville att jag gjorde den andra här (trots att det inte finns några indikationer på att jag ens har problem med blodsockret)
På grund av covid får partners inte vara med så jag fick idag sitta själv i två timmar och glo. Jätteroligt… tur jag var förberedd med laddad mobil och hörlurar iallafall! Tiktok is your friend!
Fick dessutom inte träffa min ordinarie BM då hon var sjuk (igen) utan fick träffa två helt andra, aldrig roligt. Fick dessutom tjafsa med ena som inte kunde acceptera att jag faktiskt har koll på mina egna världen (hon hävdade att jag inte kunde ha 113 i ferritin när jag skrevs in för då hade jag aldrig behövt börja med järntabletter vilket jag behövde för mitt hb var lågt, och är ännu längre idag)
Alltid roligt när man likssom får känna sig… hörd… suck… 
Jaja, glad att jag kunde gå där ifrån efter två timmar. Blodsockret var såklart bra. Och nya ferritinprover har nu tagits så får vi se hur det står till nästa gång jag måste asa mig dit om 10 dagar.

Åkte sedan titta mamma och tittade på htg och sedan gick jag ut på kontoret och målade lite på barnvagnen. Snart färdigmålad så nu börjar man kunna se hur slutresultatet kommer bli, så spännande! Och det är roligt att kunna sitta och pyssla med det. Är lite meditativt mitt i allt kaos som jag har runt om mig just nu (som jag inte orkar skriva om här för tillfället)

Nu kommer snart älskling och lilleman hem från butiken, ikväll ska vi äta framför tvn och bara slappa. Precis vad vi behöver. Denna veckan har varit intensiv på många sätt.
Men nu håller vi helg, försöker ta nya tag. Slappna av. Bara vara. Bara andas. 

Ha en underbar helg allihopa ❤️