En annorlunda julklapp ❤️

(null)

(null)

Hemkommen efter två dagar borta.
Igår var det nämligen äntligen dags för oss syskon att få vår julklapp från mamma. Älskar hur hon kan överraska år ut och år in. Denna gången överraskade hon med något jag aldrig trodde jag skulle uppleva i hela mitt liv - nämligen en resa till Ullared!
För oss alla fyra! Jag fick gå med min mamma på Ullared! Ni som inte känner mamma kommer aldrig förstå och ni som vet - ni vet!
Det har varit en unik och otroligt oväntad överraskning!

Så vi åkte tidigt tidigt i går morse. Stannade såklart för frukost på McDonalds påvägen.
Sedan började shoppingen. Vi hade fått presentkort och vi fick bara lov att handla saker som var till oss själv, inte saker till djur, barn och och partners. Kändes så konstigt att bara gå och titta efter saker till sig själv. Jag prioriterar alltid mig själv sist när det kommer till sådant, tycker om att handla till min familj. Så det var ovanligt, men också väldigt roligt, att gå och bara tänka på vad jag ville ha ❤️

Efter några timmar tog vi paus för att checka in på hotellet, sedan fortsatte vi shoppa tills vi kände oss nöjda (och trötta)

(null)


Blev sedan en jättegod middag på hotellet och lite spel på rummet innan vi alla slocknade vid 23.

(null)

Startade sedan denna dagen med en stor god frukostbuffé innan vi gick in i butiken igen för att göra en sista shopping ❤️ 
Efter det var det dags att checka ut och packa in allt i bilen och starta resan hem igen.

Var en så rolig och annorlunda runda till Ullared och vilket fantastiskt sätt att starta det nya året vill jag lova! Jag kom hem med en ny köksassistent och blender (Yay!!!❤️) som jag redan längtar efter att få testa!
Och en massa annat roligt som jag fyndat, bara massa roligheter till mig (nästan) och helt och hållet slut i kroppen! Det tar att gå hl dag på Ullared, desstu mer när foglossningen kickar igång med… Men det är det helt klart värt!
Tack alla för en härlig resa, och tusen tack mamma för en fantastiskt fin julklapp! Älskar dig så mycket! Tack för allt ❤️❤️❤️❤️


#1 - - Mamma :

Tack själv jag älskar att få umgås med mina barn

Svar: Älskar att få umgås med dig ❤️❤️
Sandra Kaun