Energi

(null)

Dagen började med att vår nuvarande vaktmästare hysteriskt ringer på vår dörrklocka klockan åtta på morgonen. Rolig start på dagen. Han hade bestämt sig för att han ville visa en släkting/vän till honom vår lägenhet klockan ett idag (?!) 
Vi sa rätt surt (och trött) att det går inte för att vi ska sitta i telefonmötet då. Måste det promt vara idag fick det vara efter klockan tre.
Han kom tillbaka kvart i tre 😶
Behöver jag säga att jag ser fram emot att flytta här ifrån? I min värld är det iallafall inte okey att ringa på hos någon klockan 8 på morgonen, inte heller kräva att man visar lägenheten några timmar senare…. Lite framförhållning får man ju faktiskt ha….

Jaja…
Valentino var iallafall hypad på att starta dagen och jag lämnade en jätteglad unge på förskolan (händer typ aldrig)
Och sedan har dagen rullat på. Varit mycket ångest, tankar, stress idag men överlag har dagen gått väldigt bra. Förutom när jag väl hämtade Valentino igen för han var tydligen INTE färdiglekt på förskolan utan ville så gärna "laga mat" med sin kompis. Så han grät när vi gick hem. Roligt att han trivs, absolut, men lite jobbigt när han sitter en halvtimme senare hemma i soffan och säger att han är ledsen… 
Kvällen med bättre när Robin byggde en koja till honom ❤️