Familjeliv, Jobb & Nöje hamilton, musikal, tjejkväll

Hamilton ⭐️

(null)

(Inte de bästa bilderna kanske, men de är de bästa som lyckades tas idag!)

Vaknade upp till solsken idag, vilket nog är första gången på en vecka. Kan inte förklara hur välbehövligt det var! Har haft några riktigt tuffa dagar de senaste dagarna med dåliga nyheter, inställda planer, nervösa möten etc, så mycket som innehåller känslor och tankar och som triggar min ångest. Så att idag mötas av sol på morgonen var välbehövligt. Gav lite energi!

Så jag fick till och med jobbat på att måla barnvagnen igen, och pysslat lite med packningen. Och sedan kom efterlängtade paketet från H&M, jag gjorde lite fynd på deras rea då jag hittade billiga byxor till Valentino som är inne i en växtperiod och nu snart vuxit ur alla nuvarande byxor. Samtidigt så råkade jag hitta världens snyggaste mysdräkt på mammaavdelningen på rea med, kändes som ödet så klickade hem den med.
Otroligt nog passade den superbra och var såååå skön med. Så så fort jag kom ur duschen så fönade jag håret och hoppade i nya dressen innan jag sedan gick den långa promenaden över till finaste Felicia (kommer sakna att så enkelt kunna gå över till henne!) och mötte där upp syrran och Leah med.
Vi lagade Jakatana och sedan tittade på på bästaste musikalen a.k.a Hamilton, som var första gången för två av tjejerna! 
Så mysigt!

Hade verkligen en så mysig och härlig kväll, den var efterlängtad. Tack alla ni, för god mat, fantastisk underhållning, och härliga snack och skratt! 

Men nu är denna gravidkroppen slut och ska dimpa ner i sängen! God natt på er alla!