Hur ska man orka?

Började dagen med att sticka iväg på lite jobb, sedan gick jag och Valentino över till Felicia för lite välförtjänt kaffestund! Love it!

(null)

(null)

Killarna levde rövare, märks att de båda inte varit på förskolan på många veckor med all den energi de har nu! Tack och lov är det tillbaka till verkligheten och förskolan i morgon! 
Blev några timmar med finaste Felicia. Kaffe och en massa struntanack. Så enormt behövligt! Och Valentino hade så roligt, han har verkligen törstat efter lite miljöombyte med nya leksaker och konpisar! Han ville inte alls gå hem!

Blev sedan en runda till mamma och nu ska jag åter igen försöka mig på att ta tag i skolarbetet, men det är verkligen såååå trögt just nu. Verkligen ingen motivation och jag får ont bara efter en liten stunds sittande, måste försöka hitta bättre ställningar I guess. 
Samtidigt hör vi om de nya restriktionerna pga att smittan ökat så mycket igen. Och jag känner att jag blir helt matt. Hur ska vi likssom orka en runda till?
När fan ska saker bli bättre? Jag orkar inte gå och oroa mig över detta jädra skitet mer nu. För fasiken, coronan - ge dig nu!!!