Tick tack

(null)

Haft väldig ont den senaste tiden med foglossning och mycket växtvärk, och dessutom sovit dåligt och går runt och är väldigt trött. Så jag kan inte direkt säga att jag känner mig vacker eller fin. Mest bara klumpig och tråkig.
MEN insåg att vi passerat ännu en milstolpe, nämligen att vi är nere på två siffrigt! Mindre än 100 dagar kvar!
Går och väntar på inbokade samtal vilket ger så mycket ångest. Går också och väntar på när vi får vår tid för TUL, eftersom vi har en sua-graviditet så får vi ett extra ultraljud i vecka 32 (så dröjer lite än) så de kan dubbelkolla att bebisen inte är för liten.

Men försöker lägga så mycket fokus och energi på saker som ger mig glädje just nu. Som vagnfix! Vi har köpt oss en ny vagn till när lillebror kommer, för att spara pengar så letade vi begagnat efter en vagn som kan fungera både som enkelvagn och syskonvagn. Hittade en som dock behövde lite kärlek i form av lite ny färg. Så jag inhandlade lite olika textilfärger och har nu börjat projektet att måla om alla delar. Tar lite tid, men är väldigt roligt att se förändringen som sker! Billigt, bra för miljön och tillfredsställande! Ska bli kul att få visa slutresultat för er om någon vecka eller så 😍

Idag när jag hämtade Valentino på förskolan så kom en pedagog ut lite förvånad och nyfiken och sa "Valentino berättade för oss att han ska bli storebror?"
Vilket jag då såklart bekräftade var sant (säkert till stor lättnad för pedagogerna haha)
De gratulerade och jag kände mig så imponerad över Valentino som faktiskt förstått så mycket av sammanhänget med när vi försöker förklara att han ska få en lillebror. Värmer i hjärtat att han iallafall har lite koll ❤️