Fotograf Valentino

Så enormt varmt idag. Termometern visade på över 35 grader. Jag älskar värme men det var för varmt. Var klibbig tryckande värme som gjorde det tungt att andas.
Tackar allt som finns för att jag inte hade cykelrunda på jobbet idag, för jag tror faktiskt jag hade kollapsat. Idag jobbade jag i en bil med bra AC men ändå påverkade värmen mig till den grad att jag upplevde hur slö jag var men kunde inte under några omständigheter öka på tempot, var som hjärnan inte likssom tände till. 
Helt slut efter jobbpasset. För varmt.
Men matte fick iallafall se mig "in action" när våra vägar möttes mitt i min jobbrunda 😂 

Häromdagen förresten så frågade Valentino om han fick ta foton med min telefon. Vilket han såklart fick.
Roligt att se hans kreativitet men ja, han får nog jobba lite mer på sina motiv…
Här är några av hans mästerverk :

(null)

Var tydligen väldigt viktigt att ta bilder på iPaden, leksaker, fötter och nappflaskor (detta är som sagt bara några av drygt hundra bilder han tog 😂)

(null)

Sedan gick han över på att fotografera lillebror. Mattheo gav först en blick av idiotförklaring men lyckades sedan locka fram lite småleenden ❤️

(null)
 Jag är oftast den som är bakom kameran så jag är sällan med på bilder (är knappast så fotogenisk heller så ingen större sorg där) men om Valentino nu vill börja axla rollen som fotograf så kanske även jag fastnar ibland på lite bilder 😂 

Hoppas alla mår bra trots denna enormt varma dagen. Hoppas ni druckit mycket och vilat. Ta hand om er ❤️