Mattheos dop

 
Min fina kusin Jenny var snäll och tog lite bilder på Mattheos dop, vilket verkligen är guld värt. Och nu har vi äntligen fått se resultatet, så fina bilder på Mattheos stora dag. Så roligt att få se dom!
 
 
 
Faddrar och gudmor var så fina och prästen spred verkligen lycka och kärlek. Var så fint!
 
 
 
 
För er som inte var där så blev Valentino som tidigare nämnt plötsligt väldigt blyg och ängslig. Det bara kom över honom (och försvann sedan direkt när vi kom in i församlingshemmet igen)
Så han fick vara i min famn under tiden jag och Robin sjöng. Blev lite mycket att hålla fokuset på när man redan var supernervös för att sjunga men det får ju vara där det var. Det var mysigt att ha honom nära inpå under den fina stunden.
Jag och Robin sjöng låten "dear Theadosia" (fast Robin ändrade lite i låten så vi sjöng såklart "dear Mattheo"). Låten kommer från min favoritmusikal Hamilton. Låten poppade upp gång på gång när jag höll Mattheo som nyfödd, så det kändes som den likssom skulle ha en del av hans stund tillägnad till honom.
 
 
 
 
 
 
 
Leah gjorde ett bra jobb med att hålla Mattheo nöjd under hela dopet. Han sov stor del av den (när vi tog bort mössan som han vägrade ha på sig) och hade inget emot att få vatten på huvudet. 
 
 
 
Min syster var snäll och ställde upp att sjunga med. Hon sjunger så enormt vackert (därför valde vi att sjunga ibörjan av cermonin och hon i slutet, för ingen vill sjunga efter henne!)
Lät så vackert!
 
 
 
 
Blev en liten fotobomb här med några av bilderna Jenny tog. Tusen tack för att du hjälpte oss bevara minnet av dagen med underbara foton. Betyder så mycket för oss. Tusen tack fina du <3 <3