Jobb & Nöje teater, vallarna

Premiär!

(null)

Äntligen var dagen här då vi skulle till Vallarna för första gånger ever! Man har ju sett alla uppsättningar på tv (japp vi gillar buskisteater!) och vi har även sett några uppsättningar live fast i Göteborg under vintertid.
Men Vallarna har man inte haft råd med. Men 2019 bestämde vi oss för att istället för Fredriksdal året där på skulle vi köpa biljetter till Vallarna. Sedan kom så klart covid-19 och sköt fram det hela två år, men idag var det då dags! Äntligen!
Och oj så fint det var där. Så snygg miljö, så mycket utbud och service. Man kände sig nästan som hemma så fort man gick innanför grindarna.

(null)

Årets föreställning vad Åsa-Nisse. Var fantastiskt rolig pjäs, vi skrattade konstans! Och scenografin med sin förvandling var helt grymt! Och en tight ensemble som verkligen arbeta tillsammans. Så fint att få se, och härligt att uppleva. 

(null)

I pausen åt vi lite pannkakor och drack kaffe, behövde fylla på reserverna inför akt två 😂 

(null)

(null)

Det var så roligt att äntligen få komma dit, uppleva platsen. Se hur liten scenen egentligen är trots att man får uppfattningen om att den är större. Att se den enormt stora publikantalet, på den underbart vackra miljön med all grönska och ån precis intill.
Helt fantastiskt! Dessutom hade vi turen att få uppleva allt i ett underbart väder, sommaren visade sig verkligen från sin bästa sida 💛 ☀️ 
Och vi lämnade teatern med ont i magen efter allt skrattande!
Tack alla för en supertrevlig kväll!