Inte bortskämd

Inte haft så mycket att skriva de senaste dagarna, det mesta av energin går åt till att flyttstäda lägenheten nu. 
Har ju inte orkat innan då mitt järn och blodvärde varit så lågt att jag inte orkar mer än det alldeles nödvändigaste. Men sedan min järninfusion är energin starkare (om än lågt blodvärde men det hoppas vi kroppen jobbar på att förbättra) så nu orkar jag faktiskt lite.
Dock är jag höggravid vilket begränsar sååååå myxket. Dels når jag typ ingenting för magen, men sedan gör foglossningen att jag inte kan vara i en ställning mer än några minuter. Så att grovstäda tar en jädra tid. Efter ett par timmar måste jag ge upp och vi åker hem så jag kan vila resten av dagen. Men sakta men säkert går det, kommer nog bli en ren lägenhet denna gången med! Ska bli så skönt när vi slipper åka dit mer!

Men idag kom lön och med det valde vi att åka till maxi. Lite extra fredagsmys kändes som ett måste. Och en massa frukt för min del då jag börjar samla på mig lite vätska, vilket jag iiiiiinte vill ha. Så blir lite vätskedrivande frukt och dricka tranbär i helgen. Så hoppas vi att vi kan hålla det i schack tills lillebror är här.

(null)

Valentino var som vanligt överlycklig över att få åka och shoppa (yes - det är ett av hans stora nöjen) och ja, han råkade väl bli liiiiite bortskämd där i butiken. I hans vagn åkte det med vår tillåtelse ner både ett nytt bamseglas, en leksaksbil, nya nappar, en läsk, en frukt och godis 🙈
Svårt att säga nej till det söta busiga ansiktet!

Men nu blir det våfflor och masked Singer som kvällsmys! Ha en härlig helg allihopa ❤️