Allmänt bugaboo, donkey, vagn

Pimp my ride

(null)

Ny vagn var en av våra stora funderingar när vi fick veta att lillebror skulle komma i april.
Valentino är så stor nu att han kan gå, men är ett barn som älskar att faktiskt åka vagn och vill gärna göra det. Dessutom blir han trött vid långa runder fortfarande. Så det kändes inte rätt att ta bort vagnen för honom.
Men en fullskalig syskonvagn kändes onödig då han inte åker hela tiden. Jag är dessutom en av de som avskyr ståbräda till vagnar så det valde jag bort direkt.
Vi kände att vi därför ville ha en vagn som enkelt kunde göras till en syskonvagn vid behov. Dock ville jag inte att de skulle sitta så ena barnet blir helt skymd när de åker två. Sååå långa krav, haha…
Till slut landade valet på en bugaboo donkey.
Dessa kostar dock runt 18.000kr om du ska köpa en ny, det ville inte vi. Så vi letade och efter en tid hittade vi en som sålde en modell äldre för en rätt billig peng.
(null)

Vagnen är utrustad med en liggdel och har sedan två sittdelar med. 
Jag spenderade en dag med att rengöra den noggrant. Sedan beställde vi lite nya säkerhetsdelar (bästa med detta märket är att allt finns att köpa som reservdelar typ)

Det svarta tygen var solblekt vid närmare look, så jag målade om det med textilfärg.
Vi kände sedan att den beiga färgen inte var rätt för oss, så jag provade att måla även dessa delar i en röd färg, men trots alla ansträngningar så fortsatte suffletterna att blöda färg. Så vi valde att köpa nya suffletter i den röda färgen vi ville ha. Blev även nya handtagsskydd i en brun läderlook och så valde jag att införskaffa en ny sidoväska (första var bara en i nät, jag ville ha en som gick att stänga)

Och med förvisso en hel del tid och energi, men inte så mycket pengar slösade, har vi nu fått till en ny vagn ❤️

(null)

(null)

Svårt att tro att det är samma vagn, eller hur?
Vi är så nöjda med den och kan knappt vänta på att få börja använda den.
Bästa är att man kan koppla bort både sitt och liggdel och istället ha bilskyddet/bilbarnstolen på chassit istället, vilket är något av det bästa för mig som ränner runt så mycket med bebis! Inget konkande eller ta ur bebis i tid och otid 😂 


Vad tycker ni om vår Bugaboo Donkey?
#1 - - Mamma:

Den blev som en ny vagn jättefin

Svar: Ja visst känns den som ny? Vi är så nöjda ❤️
Sandra Kaun