AllmÀnt morsdag

Morsdag đŸŒ·

(null)

(null)

Morsdag började fint med en hĂ€rlig sovmorgon (okey ska jag erkĂ€nna sĂ„ Ă€r jag bortskĂ€md med allt för mĂ„nga sovmorgonar om vi ska vara Ă€rliga 🙈)
Men det blev lite mys medans maken fixade till en hĂ€rlig frukost. Fick lite fina presenter med ❀

(null)

(null)

Fick min Ă€lskade krabbelurer till frukost och i paketera lĂ„g loungeklĂ€derna jag önskar och sĂ„ hĂ€rlig choklad ❀ kan en dag egentligen starta bĂ€ttre?

(null)

Av allt jag Ă„stadkommit i mitt liv, sĂ„ Ă€r dessa pojkarna de bĂ€sta jag gjort. De Ă€r ocksĂ„ de bĂ€sta jag har. Och det jag Ă€r mest stolt över, att fĂ„ vara deras mamma ❀

Åkte sedan till min egna underbara mamma för nĂ„gra timmar dĂ€r. Tittade pĂ„ Htg och sedan var vi ute i det otroligt fina vĂ€dret i nĂ„gon timme innan vi begav oss hemĂ„t. Valentino hade sĂ„ roligt med vattenkrig med morfar och tvinga morbror att stĂ„ och gunga i en evighet 😂 

(null)

Grillad flÀskfilé stod pÄ middagsplanerna och eftersom det var sÄ vÀldigt fint vÀder valde vi Àven att faktiskt Àta ute (premiÀr för i Är!)
NĂ„gra kalla öl till gjorde kvĂ€llen komplett 😉

Nu ska jag avrunda morsdag med en hĂ€rlig dusch och sedan lite tv-tid med chokladĂ€tande medans barnen förhoppningsvis sover 😅 (tveksamt pĂ„ lillebror dock dĂ„ han Ă€r vĂ€ldigt upprörd ikvĂ€ll)

Tack finaste familjen för en underbar morsdag. Älskar er sĂ„ ❀❀❀
Och grattis igen till min fina mamma pĂ„ morsdag, Ă€lskar dig massor ❀