Allt eller inget

(null)

(null)

(null)

Idag var det familjedag på järnvägsmuseumet vilket vi tyckte var ett bra tillfälle att ta dit Valentino för första gången. Tillsammans med mamma och matte åkte vi dit och tittade på en massa tåg, fikade, åkte lift på tåg och hoppade i hoppborg. Helt klart en nöjd kille när vi begav oss där ifrån några timmar senare.
Sedan var planen att jag, Robin och pojkarna skulle gå och titta på Jossamikas dansshow, men vi kom på att vi glömt bort att Mattheo inte har några hörselkåpor. Eftersom han är så liten så måste han dessutom har speciella kåpor för att han har så mjukt huvud fortfarande och dessa fanns ingenstans i närheten att köpa. Så Robin rusade iväg snabbt hem till mamma så tog de hand om Mattheo medans vi såg showen.
(null)

(null)

(null)

Kunde tyvärr inte ta några bra bilder med mobilen där jag satt. Men det var en jättefin show och syster, Leah och Zacharias gjorde alla väldigt bra ifrån sig. Kul att få se dom där uppe på scenen ❤️
Valentino skötte också sig bra och hade kul. Dock tyckte han ljudet var förhögt så vi skulle såklart haft kåpor till honom. Sedan tyckte han det var lite läskigt ibland, men övrig tid så åt hans chips, dansade med och beordrade oss att applådera 😆 men strax efter att akt två börjar så tyckte han det var färdigt. Då hade han varit igång många timmar och var trött. Så då satt han i min famn och myste samtidigt ❤️

Sedan rusade de till mamma för att hämta Mattheo och åkte hem, medans jag, Bodil och matte firade morsdag lite tidigt genom att ta ut mamma på restaurang!

(null)

Leah och Zacharias hängde på, vilket var mysigt! Åt så mycket mat (okey - efterrätt, jag åt så mycket efterrätt 😂)

Sedan hämtade älskling mig och väl hemma så tog all min energi slut. Blir nästan avundsjuk på minimannen som sover gott o vaggan. Blir nog (kanske) en tidig natt för mig med.
(null)

Tack alla för en toppendag ❤️❤️
#1 - - Bodil :

Tack för att ni kom och tittade❤️❤️❤️.

Svar: Tack för att vi fick komma ❤️❤️
Sandra Kaun