Familjeliv bad, vår

Nu är våren här!

(null)

Idag fick dotty på sommardäcken, i går planterades det blommor på altanen och vi har börjat rensa upp pallkragarna på tomten. Nu är våren här! Med det sagt så kommer nog ny snö när som helst nu 🙈

(null)

(null)

Idag kom även ett paket till Mattheo från Peter och Ninni. De gav Valentino en stor elefant när han var nyfödd och såklart fick Mattheo sin egna faffla nu, en stor gosig grå elefant! Den är verkligen bra till att hjälpa bebisar ligga i olika positioner! Tack hälsar Mattheo!
När jag skulle ta ett foto så kom plötsligt Valentino springandes med sin elefant och la sig brevid lillebror. Tyckte det var så sött!

(null)

(null)

(null)

Idag passade vi även på att bada Mattheo för första gången! 
(null)

Mattheo var lite skeptisk men var sedan relativt nöjd under några minuter innan han sedan bestämt sa att det var färdigbadat genom att illskrika 😂 Men storebror var så duktig och hjälpte till att bada lillebror ❤️ min egna lilla hjälpreda!
Robin hade valt att sätta badbaljan på bänken i köket och det gjorde att det helt enkelt blev för högt för mig att böja mig över för att kunna lägga ner Mattheo i baljan, så jag fick helt enkelt låna en av Valentinos pallar, vilket Robin tyckte var väldigt underhållande. Såg ut så här:

(null)

Bjuder på den till er alla 👍😘

Hoppas er maj-månad börjat lika bra som här. Ta hand om er!