Förvandling

(null)

Som en del vet har jag aldrig trivts med pojkarnas rum här i huset. Det var så opersonligt och oinspirerande. Frågade Tino om han ville ha någon färg på väggarna. Han svarade "blå med regnbåge". Och tänkte att det borde ju inte vara omöjligt.
Så för några veckor sedan startade vi projektet. Tack vare snälla människor, en massa presentkort och loppisar gick det att genomföra även pengamässigt!

Tyvärr hade jag tydligen ingen bild på hur rummet såg ut innan vi fixade till det, vilket är väldigt synd då det verkligen kunde visa hur hemskt det såg ut 🙈 

(null)

Men här har vi slutresultatet. Himmelsblå väggar och sen en regnbåge på ena väggen, tillsammans med ett tåg och flygplan (kan ju aldrig gå fel hos våra pojkar)
Sängarna fick bytat plats för att skapa en större lekyta i deras rum. Satte även in en madrass under Tinos säng och sydde en gardin av regnbågstyg så han kan stänga runt sig och ha en liten koja där under. Deras leksaker organiserades i en trofasthylla som vi satte hjul på, på det sättet kan deras leksaker enkelt flyttas för att komma åt deras hemliga gömme (en kattvind som vi inrett med matta, ljus och kuddar)

(null)

(null)

Valentino blev jättenöjd med rummet, vilket är det allra viktigaste, men även denna mamman är nöjd med rummet 😂 Känns så mycket harmoniskare och inbjudande ut att vara i rummet nu, precis som ett barnrum ska vara.