Familjeliv flytt

Vi har skrivit på kontraktet!

(null)

Idag är en dag att fira. Idag vänder allt.
Det har varit en så tuff tid, av olika hemska anledningar har ekonomin varit åt helvetet och vi har efter det gjort upp olika planer, sökt, ringt, letat och klurat.
Vi kom fram till att boendet är för dyrt för oss, och mer handen på hjärtat - vi har saknat Förslöv och bykänslan. Jag har känt mig så låst av att inte kunna ta mig någonstans när jag varit hemma och Robin varit på jobbet då vi bara har en bil och här finns ingen kollektivtrafik där vi befinner oss.
Så efter lite tittanden och pratande hittade vi till sist ett nytt boende till oss.

(null)

Vi har idag skrivit på papperna och om två månader flyttar vi! Blev en superstor och rolig lägenhet som är full med potential att göra det till ett mysigt hem för oss. Valentino älskar lägenheten och tjatar redan om att få flytta (han kommer ju dessutom få bo nära sysslingen Collin igen)
Och barnen kommer äntligen ha vars ett sovrum vilket varit sååååå stort behov då de har helt olika förhållningssätt till hur rummet ska vara för att sova vilket gör det omöjligt att lägga dom samtidigt plus att de väcker varandra mitt i natten. Så det ska bli SÅ skönt!

(null)

Vi firade såklart med prinsesstårta i kollektivet när kontraktet var påskrivet!

(null)

Passade även på att ge mamma en liten present för att tacka för den enorma hjälpen hon ger oss. Hon är vår klippa. Hon hjälper oss med barnen, ställer upp och kör för att de ska kunna komma till förskolan om Robin jobbar utan mig, passar barnen om vi båda måste jobba. Hon har funnits brevid när vi försökt hitta lösningar för att få ordning på ekonomin och verkligen gjort allt hon kan. Hon är guld värd. Det finns på riktigt ingen bättre mamma i världen, ingen bättre kvinna eller vän ❤️ Tack mamma.

Så nu tror vi att saker vänder. Vi ser hur det börjar ljusna upp i vårt mörker. Vi får kontroll över läget, det känns äntligen lite mer hoppfullt och ångesten har lättat. Snart blir allt bättre ❤️

Och ja, vi ser så fram emot flytten nu! Förslöv - se upp för nu kommer vi!