Dag 6

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår blev det en tur till Sollidens slott. Var så mysigt att gå runt i den otroligt vackra trädgården. Och även Valentino hade jätteroligt där. Var så varm och soligt, när vi sedan satt oss för att äta lunch så kom det ett oväntat regn. Då hade vi tur att sitta på en servering med tak. När vi sedan ätit färdigt var solen tillbaka. Rätt så mycket tur ändå ❤️

(null)


Sedan åkte vi tillbaka till annexet. Jag slängde i en förgbomb i håret då min röda/rosa färg var helt urtvättad så tyckte det såg så tråkigt ut. Fanns tyvärr ingen rosa färgbomb i affären så fick bli lite lila 😜
Sedan grillade vi och satt ute och åt. Tog en liten cavadrink innan det sedan var dags för mig och matte att åka till Borgholms slottsruin för lite konserter.

(null)

(null)

Matte älskar ju gruppen Takida och han hade sådan tur att en av de få spelningarna de gör i år var på Öland (tillsammans med stiftelsen) just när vi faktiskt skulle dit. Är ju ödet. Jag själv tackar aldrig nej till att se en konsert så jag såg också fram emot det, och det var så häftigt att få se livemusik ståendes i en gammal fin ruin!

(null)

Var en häftig upplevelse! Var massor av folk och alla var glada och stämningen var skön. Tack matte för en härlig kväll!

Kom sedan hem lite efter halv tolv då det blev lite nattamat i form av koktkorv innan vi sedan gick och nannade 😊