Jobb & Nöje flytt, revy

Rep rep och rep

(null)

Vaknade upp till en sån härlig morgon idag. Det var skitkallt men solen sken på oss. Kan man bli på annat än gott humör?
Precis som igår stod rep på schemat. Revyn har snart premiär och innan det är det mycket som ska falla på plats.
Men det är ett så härligt gäng, min lilla revyensemble. De kämpar på, tränar om och om igen. Och de bjuder på sig själva. Varje rep är fylld med skratt. Och det gör allt slit värt det.
Spelar gör vi den 21 & 22 oktober, och jag lovar att det kommer bjudas på en riktigt underhållande och glädjesprudlande föreställning som levereras av de härligaste tjejerna på scen!
Men som sagt - det är mycket som måste hinnas fixas innan det är dags att möta publiken. Det ska sys, snickras, layouta, tryckas, marknadsföra, dekorera och så vidare och så vidare. Kul jobb men ska jag vara ärlig är det tufft att varva det med både jobb OCH planerad flytt. Vi flyttar om ca 20 dagar och här är myyyyycket kvar att packa här hemma kan jag säga 🙈 Min ork har ju inte varit på topp sedan jag rasade ner i en kraftig anemi, men det blir bättre för varje dag tycker jag. (Får vi bara hoppas det håller sig så med)

(null)

För övrigt så söker vi ett par scenarbetare som kan hjälpa oss på våra föreställningar. Är du- eller känner du någon som kan vara intresserad, så snälla hör av er till mig omgående ❤️🙏