Familjeliv, Jobb & Nöje lekplats, morfar, mormor, påsk, påskhare

Lekplats och påskbus

(null)

I går började sommartiden och med det var dags att öppna upp lekplatsen hos mamma till barnens stora glädje (ja det har tjatats ett tag nu)
I år utökades även lekplatsen med ännu fler moment, både en flyttbar "inte nudda marken-bana" och en stor klätterställning med gunga i mitten.
Blev jag, matte och mamma som satte ihop klätterställningen, och det tog sina timmar kan man säga 🙈 Men ack så bra det blev!

(null)

(null)

(null)

Klätterställningen fick godkänt både av Valentino och morfar 👍🫶

(null)

Morfar fick även stabiliserat upp studsmattan och när sedan skyddet över fjädrarna var på plats fick Valentino äntligen studsa igen, vilket han också tjatat om!

(null)

(null)

(null)

Mattheo passade hellre på att testa att köra morfars "traktor" som han kallar det. Han älskar allt som är och liknar traktorer och den där gräsklipparen har ju varit rätt spännande. Igår fick han äntligen testat att köra den 😜

(null)

Efter ungefär fem timmar hos mamma, varav fyra var utomhus så tog jag hem två trötta barn 😂

(null)

Idag upplevde plötsligt Valentino hur busig påskharen kan vara. Plötsligt knackade det på hans dörr men när han öppnade var där ingen där! Men en lapp från påskharen satt där! Tino blev eld och lågor och rusade ut för att leta upp alla äggen. 
(null)

(null)

Sedan blev det att gå in och se allt som påskharen stoppat i äggen, de var fulla med små leksaker och godis. Så nöjd kille ☺️

Hoppas alla där ute haft en underbar och mysig påsk, precis på det sättet som ni själva önskat 🐣❤️