Specialistmödravårdsmottagning

(null)

Fick tjuvkickat lite på våran tös idag igen, lika magiskt varje gång.
Idag var det dags för mitt besök på specialistmödravården på Helsingborgs sjukhus. Hade remiss dit pga min anemi, min depression, medicinering, förlossningsrädsla och födelseplanering. Mycket som skulle in på ett och samma besök!
Och jag har senaste tiden varit så orolig och nervös just för min önskan om kejsarsnitt, varit så rädd för att bli nekad igen och behöva strida, för att just nu är jag verkligen inte på en plats där jag psykiskt orkar strida.
Men fick träffa en helt underbar läkare. Hon ansåg inte ens att vi behövde diskutera det utan hon godkände mitt kejsarsnitt direkt. Och jag kunde andas ut ❤️ Var så enormt skönt.
Sedan pratade vi vidare med allt kring min hälsa och säkerhetsåtgärderna de ska göra för bebis när hon kommer, då de mediciner jag kan ta kan göra att bebis är lite påverkad och kanske behöver hjälp av neo. Så där är ordentlig planering kring det nu vilket känns skönt.
Eftersom bebisen även kan bli lite tillväxthämmad av medicinerna så gjorde hon ett noggrant ultraljud idag, där allting såg perfekt ut och så ska jag få göra ett till i vecka 32. 
Så det var ett enormt bra möte med läkaren och jag känner mig så tacksam. Tacksam att känna att någon ser en, att jag blir hörd, att vår lilla tös mår bra trots mina problem.
Tacksam helt enkelt ❤️