Jobb & Nöje Måns, papas

Unplugged med Måns

(null)

Kvällen vi längtat så länge efter var äntligen här! Jag och mamma skulle få se på Måns Zelmerlöw igen nere på papas garden!
Sommarvädret visade sig från sin bästa sida tack och lov, och den här mamman hade minsann och dar satt i lite ny färg i håret, målat naglarna och sminkat sig! Även satt på sig sina "innan-graviditets-jeans" och kände sig rätt pepp på både sig själv och kvällen!

(null)

Mamma hade fixat med lite god färdkost i bilen ner till Båstad, kan väl knappast börja bättre?

(null)

Väl på Papas så njöt vi av supergoda Mojitos 😊

(null)

Och så hade vi den bästa underhållningen! Måns och bandet levererade precis som vanligt! Älskar den mer intima upplevelsen som det blir på Papas, det är så nära, så äkta, så personligt på något sätt.
Vi fick höra klassiker, vi fick höra nya låter, vi fick höra svenska nya låtar. Vi fick skratta gott och vi fick klappa och dansa i takt till deras härliga toner ❤️

Sedan avslutade vi kvällen med att gå den hemska backen upp till torget för att sedan käka lite korv med bröd innan syrran kom och plockade upp oss.

Tusen tack mamma för en underbar kväll. Precis vad min själ behövde ❤️ Det är kvällar som dessa som ger näring åt det inre ❤️ Älskar dig, och älskar att få dela dessa kvällar med dig! ❤️